Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Yeah..!.let's fly to my world..

Yeah..!.let's fly to my world..


salam sejahtera..salam 1 malaysia semua..hehe..huh! bersawang da blog aku..punye lame aku x update entry baru mengenai diriku..cewah..haha..aku bukan pe..cume..err..cume..bz cikit jek..xade mase nk taip entry baru yang panjang berjela-jela nie..hehe..tp malam nie ade mase cikit la..;)..time kasih sudi singgah blog yang x seberapa nie..*dengan penuh rasa merendah diri..huehue..


hah..cite pasal result aku..nk tau??owg da update sebulan lepas aku baru dok sibuk nk taip entry pasal result..haha..malu punye pasal kan..sebb x flying colours sgt result ye..hehe..alhamdulilah..walaupun x seberapa..aku terima dengan redha sbb tu semua usaha aku kan..*tgk hamba yang sngat meredah diri..hahaha..



pasal lesen aku pulak??da jumpe da mcm mane rupe EN.JPJ tu..tp nasib x berape nak baik da...kene repeat lagi da..haha..silap nye...kete mengundur semasa dibukit dan terkeluar dari garisan kuning hikmat tu..haha..aku dengan rasa bngga nye keluar disitu jugak..haha..tp xpe..pengajaran buat aku tu..punye bnyak dugaan nk dpt lesen..haha..ksian mak aku terpakse keluarkan $ lebih lg untuk byar repeat pulak..sabo jek la kan..hehe


sebelum tu..tengak la..header baru..! haha..header jek baru..tu pun ambik dr freebies orang..sungguh baik org tu kan buat freebies free and ak salah sorang yang tinggal ambik jek header tu..lalala~~
tp xade nak fly sangat la ke dunia aku..almaklum la sekarang nie masih menjadi penganggur terhormat dirumah..haha,jadinye xade nak story mane pun la..tp xpe yang pentig semangat kan..yeah!..:))



bermula cerita pasal PLKN aku pulak??..ingat ape..aku merupakan salah seorang bakal wirawati negara tau..tp x berapa nak wira sangat la..haha..yang bersedia berkhidmat untuk negara..cewah..kawan2 yang senasib dengan aku dok beria-ia nk suruh aku cek aku dapat kem mane..aku pun dengan nervous nye pg la cek..dan alhamdulilah..aku membaca keputusan petempatan aku dengan rasa begitu terharu..knp?..sbb aku dapat siri 3!..see..kawan2 aku lain dapat siri 2 tau..mane aku x sebak tibe2..name aku tercmpak nun jauh di siri 3..huh! mule2 x boleh time jgk tp aku pikir ade hikmah nye kot..n aku terima la..urmmmm..:(
dah la mlas aku nk pikir pasal PLKN tu lgi..wat sakit hati jek..biarkan la..hehe..


hah..lagi.kawan aku da berjinak2 jugak dalam dunia blog nie..hehe..termakan jugak hasutan aku..meh follow kwan aku yang cute sorang nie..tp blog dye msih baru lagi..
sila beri tunjuk ajar ye..hehe.. nurfatinnabilahabas.blogspot.com..aku da jadi follower pertama dia da..dan dia telah menjadi follower aku yang ke 80..haha..time kasih di ucapkan..:))

ok la sampai sini jek la entry aku untuk kali nie..setelah sekian lama menyepi..hehe..thank sudi singgah..sudi baca..n sudi2 la follow ye..hehe..
sekian..daaa~~

p/s:..diam x dian da 4 bulan da aku masih dirumahh~~..sebelum terlupa..selamat datang bulan 4..hehe..*da dekat setengah bulan baru nk ckap selamat datang..tp aku peduli ape..nk ckap gak..lalala~~

Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

1 comment:

Nur Fatin Nabilah Abas said...

huhu thanks ira letak blog aku sekali. terharu aku! huehuehue btol lah tu emang termakan hasutan ko tu. huhu ;)nice story about you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...