Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Berdebar rase..!

Berdebar rase..!



 
selamat petang,selamat datang,selamat sejahtera..selamat-selamat..hah,lame da xupdate cerita baru nie..hehe..sebenarnye xade cerita pun nak share yela da kalau dok kat rumah je,cerita ape pulak nk share..ari2 menghadap benda yang sama..huh,boring2..

diam x diam rupa nye resullt aku da nk kluar da..alahai..cepat je mase berlalu kan..3 bulan da aku dok tunggu tanaman oren n epal aku yang x berbuah-buah..haha..minggu depan ye result aku kluar??
ye ke?bukan bulan depan ke??haha..aii..nie la masa kejap je pejam celik da keluar dah dengan rasminya keputusan untuk segala soklan yang aku dah jawap..




ape gak nye keputusan aku ek??sejak nie otak aku x penah lekang pikir benda alah nie..aii,memang rasa xsabar tp dalam mase tu jugak huh mcam2 benda bermain kat fkiran aku nie..xade la main lari-lari cmtu..haha...aku ambik keputusan tu dengan penuh hiba ke? alamak hiba aku guna??haha..yek la lau da keputusan nye 'bagus' sangat sape x terharu..haha..ke dengan penuh senyuman aku ambik nanti..sampai ke telinga..jenuh satu skola tu aku pusing karang ucap time kasih x terhingga pd cikgu2 aku sume..tu kalau cemerlang dengan jayanye la..kalau hampeh,aku la orang pertama balik..haha



nie la yang diharapkan~~

ape-ape pon jadi..hah! aku harap la..aku tabah la hadapi..bukan pe nak menyesal pun da xguna da time nie..lau aku menangis keluar air mata darah sekalipun xkan mengubah keputusan kat slip aku tu nanti..tu la usaha aku..banyak mane pun..harapnye begitu la aku kuat la hadapi semua nie..tapi kau x rase cmtu la..mesti aku menangis punye la..2 hai belum tentu berhenti..haha..nampak sangat menipu ka..ade la skip2 sikit..tapi aku bukan orang yang boleh tahan sebak bila orang da tanye pe kabar dengan keputusan aku..lagi pulak keputusannye sangat la menyedihkan buat aku lagi terharu..haha..



uit,lagi lebar senyum aku lau dapat cmnie..haha

ape2 pon kau harap yang terbaik untuk keputusan aku nie..setiap detik,waktu aku berdoa supaya aku dapat keputusan yang terbaik begitu jugak dengan semua rakan2 sepejuangan kau yang lain..semoga aku dan mereka semua berjaya memperoleh ape yang diimpikna dalam hidup serta dpat capai semua cita2 dengan jayanya..sama2 dapat tunaikan harapan ibu dan juga bapa yang dah berkorban bagi memastikan kejayaan kita..aminnnn..:;)




dapaat cmnie..ade rezeki lebih..mau kenduri aku wat..huhu..insyaallah..:)

sampi sini je la entry aku kali nie..lame2 ckap pasal result nie mau gugur jantung berdebar gile..haha..seram sejuk da aku rase sekarang nie..huh!..thanz sudi bace n singgah..hope kejayaan dapat kita peroleh bersama..:)..
sekian terima kasih..


insyaallah satu hari nanti..~~



pinknote: err..sabtu nie aku QTi kereta..alamak cuak rase...haha.. tapi yang pastinye x secuak nk dapat keputusan nie.. :)



* Segala gambar di ambil dr en.google..hehe

 

Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

5 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

hehe.. semoga semua okay.. gempaknye result tu t.. berdoalah kpd Allah.. blm terlmbt lg...

♥Lady Ainaa♥ said...

hehe.. semoga semua okay.. gempaknye result tu t.. berdoalah kpd Allah.. blm terlmbt lg...

Boni JLL3 said...

awak!! saya doakan awak berjaya dengan suksesnya k..semoga terus sukses dalam kehidupan awak tu :)

Syeera said...

insyaallah..thanz Lady Ainaa..:)

Syeera said...

haha..abg BOni..!!!..terime kasih...bertambah semngat trasenye nie..hehe..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...