Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » New look??Green!! hehe

New look??Green!! hehe

hye blog!!rindu la kat u..hehe..sory la lame da xupdate entry baru..hehe..blog sy da bertukar wajah ur..haha..GREEN..!.my favorite colour la..huhu..arini 1.2.2012..da sebulan berlalu untuk tahun 2012..sekejap je masa berlalu kan..huh! hah nie la salah satu sbb tukar wajah yang baru nie..untuk semangat yang baru untuk bulan FEBUARI..huhu.




banyak2 warna kan..aku suka sangat2 kat warna HIJAU..punye banyak lagi warna kan..tp mata aku akan pandang warna HIJAU dulu..hehe..cantik tau warna hijau..kalau tengok benda hijau cm pokok2 ke kat kawasan lapang huh! bes sangat2..tenang je rasanye..




hah,tgk la blog sy nie..semua nye warna hijau..haha..sume tukar tau..tp yang kalendar tu xad pulak warna hijau..kira boleh la tu..haha..




rasa puas sangat2 akhirnye dapat jugak buat blog warna hijau..haha..rase cm tenang je..errkk..rasa macam puji blog sendiri pulak..haha...




sbb lain tukar wajah baru nie??ada..sb kan..miss PREFECT PERFECT kan da tukar jugak blog dia jadi warna pink!..jadi sy pun tukar la jugak..haha..tekejut la tgk follower dia da ramai da...bila dia nk promote blog sy biar jd ramai follower cm dia???hehe...ehemm..promote le...hehe




hah..untuk adik sy pula..hehe..jangan jeles ye..tgk la blog sy lawa dr blog u..haha..bleh ke buat cmnie??hah..buat la..haha




untuk bestie AZZA MASTURA...blog sy da warna hijau..haha..blog u pulak purple kan..hehe..
ok la tu je entry tok kali nie..hehe..semua nye hijau!!haha..pic2 kat atas tu sume ambik dr en.google..hehe..



hehe..ok daa~~thanz sudi bace..hehe


Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...