Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » New experience..

New experience..

hye blog..! alahai rindu nye kat u..hehe..sory la blog ye..selama hari nie baru sekarang nie la aku ade mood nk taip menaip..yela org kate nk taip pun mesti ad feel..haha..baru skrg ad feel..hehe..alahai..kcian u blog..btww...sepanjang seminggu dua nie aku busy sikit..alamak mengalahkan perdana menteri jep busy nye..haha..jom dgr story aku..sebelum tu..SMILE..!





sebenarnye dua tiga menjak nie aku xad point pun nk cerite pape..hehe..tapi x ape la aku nk story cikit pasal praktikal kereta aku aritu..sebelum tu,bayangkan ye..aku yang x pernah membawa kete manual di suruh bawa kereta....haha! adoi lawak nye..

first2 tu cikgu yang ajar aku tu tanye ingat lagi x 5 perkara sebelum nk bawak kete..erkk..*aku da lupa sebenarnye..hehe..tp nk buat cm aku ingat la kononnye jkan aku bagitau sume yang aku tau..at least ad la sngkut2 sikit kan..haha..

punye aku bebel itu ini kan,last2 cikgu tu pun bertimbang rasa gak menyedap perasaan aku dengan mengatakan betul semua tu..haha! *teruja sikit tp sbnarnye ad salah gak..haha..pastu cikgu tu pun ckap la benda yang betul yang sepatut nye buat sebelum memandu..sebagai ank murid yang baik saya hanya menurut perintah..:)

selepas tu,dia tunjukkan sikit2 la nk gerak kereta cmne sume..pas dia ckp sume yang ptot dia ckp kepada pemandu baru seperti aku,then dia ckp hah sekarang awk bawak..!
gannng!!..aku bawak??haha..siap ckap lagi alahai boleh ke bawak??cikgu tu ckap lau x boleh bawak ke longkang je jawapanye..x kemane pon..haha!

aku pun duduk dengan penuh confident!..ape2 pun keyakinan tu penting kan??haha..buat semua 5 perkara yang cikgu tu suruh buat then..masuk gear 1 jalan..!..ehhh..gerak la kete..haha!..time tu teruje cikit..haha...pusing2 la aku kat litar tu..haha

then,belaja parking..ingat senang tp seksa nyer...haha..stereng tu punye berat,nk pusing abis pulak tu..haha..dengan penuh kekuatan la mencuba sedaya upaya untuk memusing stereng tu sampai abis untuk masuk parking..huhu...

tapi cmne pon pengalaman kan sume tu..huhu..ok la smpai sini dulu ye..hehe..
thanz sudi bace,,next entry akn menyusul nti k..:)





p/s: menanti mr.L dengn penuh kesabaran..huhu

Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...