Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Kita tetap kawan sampai bila-bila ye..;'(

Kita tetap kawan sampai bila-bila ye..;'(


hye blog..hye semua..terima kasih sudi singgah..arinie kan entry aku kali nie bleh than sedey gk la bg aku..isk2..alamak..cmane nie belum cerita tp da nak banjir da depan netbok nie..huhu..urm..tgk tittle aku arinie..pasal kawan..aku akn berjauhan dengan kawan aku..:(..wa3..sedih x terucap..


meh aku cerita..sebenarnye kawan aku nie ex aku dulu..x silap aku mase tingktn 2..tp walaucamne skalipun kitorang ttp BBF smpai skarang nie..hubungan kitorang ttp macm biase.. dan insyaallah akn smpai bila2..huhu tau x bff 2 mksud nye ape??ada dua mksud nie..BestFriendForever n BoyFriendForever..haha..korang rase yang mane??dua2 oleh kot..haha..



perkenlan kitorang pun bermula bia ayah dia ditugaskn pindah ke sini..so besa la..orang baru kan..saje berknal2lan..haha..ingat lagi mase tu dia punye gentle gk la..minx no aku..alamak...happy gila mase tu..haha..mula nye aku gk la yang gtal time terserempak je peh senyum sampai ke telinga..haha..so kitorang pun kawan la n alhamdulilah dan berthan sampai sekarang..huh..cipta rekod tu kawan blik ngn ex sendiri 5 tahun da..huhu..



sepanjang perkenalan n persahabatan kitorang xpernah gaduh rasenye..masing2 saling bertolak ansur la..huhu..paling best kalau dia ada mkwe pun kitorang ttap share..aku ttp tau sape makwe dia..hehe..dia pun tau la pasal aku kawan dengan sape..bkan ke sharing is caring!!..haha..ape2 masalah aku,aku akn cerita kat dia..n dia besa la jadi pendengar setia aku..hehe..ade time tu aku cerita sambil nangis,xtau la dia dengar x ape aku ckap..haha..aku rase dengar sedu sedan aku je ag kuat dr yang kau ckap..haha..btw..dy ttp tunggu n dengar cerita aku yang x berape nk clear sngat..haha..terima kasih awk!!



tp kan..semalam..bad news from him..family dia kene pindah!!wa2..sedih nye..xterkata..sebenarnye selama nie pun dia xad setiap masa kat sini..mase form 4 dia da smbung blaja kat vokey muar n sekarang nie pun dia ada kat kulim smbung study dia..tapi aku x berape nk terasa sangat la sebb ape pun nti dia ttp balik kan kalu ada cuti ke..so kdg2 tu terserempak n jumpa jugak la..tp time dia nk pg tu sedih gk..hehe..banjir kejap rumah..hehe..



tp kan..sekarang nie lg la tersangat2 sedih sbb dia nk pindah terus n xad balik sini lagi..:'(..cmane aku nk terjumpe dengan dia lagi..wa2..terasa sangat2 kehilangan tau..tp nk buat mcamane kan..dia kne jgak ikut family dia..aku pun faham da kerja kn nk buat cmne..:(

untuk awk..:)
  • jaga diri baik2 ye..

  • jgan lupekan sy..:(

  • jgan lupe gk smua cerita2 kite..

  • 5thun..bkn jgka mase yg pendek kn..tp kita bjya gk berthan..
  • ape2 cerita jgn lupe share ye..
  • err,jangan malu nk mcg sy..hehe
  • dermakan cikit kredit tu lau sy nga sdih tuk dengar cerita sedih yang x berapa nk clear sngat..hehe
  • tunggu sy kt utara ok!!hehe


hurm..banyak ceita antara kita..so harap awk x lupa semua tu..n sy pun xkn lupa semua tu..kenangan bersame awk akn jd terindah dalam hidup sy..hope awk pun same..kita ttap kawan sampi bila2 ye..ingat janji tu..:)
ok la tu je entry kali nie..da banjir thap bahaya da nie.:'(..terima kasih awk..terima kasih gk korang yg sudi bace entry nie..skian daa~~~




sampai sini jew..tq..:)






Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

2 comments:

azza_mastura said...

lalalala ~ sayangg aw0k jugakk ! ;p

hafiz haslan said...

tq yeww... mcm terasa..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...