Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Happy Birthday Sayang..

Happy Birthday Sayang..






selamat malam,selamat sejahtera,salam 1 Malaysia..hehe..hye blog..hah..tgk tittle aku ari nie..pasal birthday..wa siap ada sayang kot??hah..besday sape pulak kan..haha..ok lar..sebenarnya semalam..3.1.2012..besday bestie saya..hehe..hah nk taw x sape??hah tgk pic bawah nie...tadaaaaa...
(erk..nie pic lame sbenarnye..haha, so jgn kmen pape..)






hah..nie lar dia..meh sini aku cerita sikit tentang profil dia ok..!!
  • Name penuh dia seperti yang tercatat dalam ic dia ialah..NUR FATIN NABILAH BINTI ABAS..
  • Ank PERTAMA dari 3 adik beradik..
  • SATU-SATUNYA ank perempuan En,Abas dan Pn.Ruzitah..(eh btul ke eh eja nye mcmnie??hehe..salah mhon maaf ye...hehe)
  • Berasal dari FELDA KAHANG BARAT,KLUANG..
  • Dilahirkan pada..3.JANUARI.1994
  • Seorang yang sangat2 LEMAH LEMBUT,BAIK HATI..
  • Hah..dia nie CANTIK,COMEL kn??hah tgk muka dye..hehe
  • Paling penting..sangat2 BIJAK,..!!
  • bercita2 untuk menjadi seorang DOKTOR..(nanti name dia jadi mcm nie lah..DR.NUR FATIN NABILAH ..alala..cute nyer..hehe)
  • Dia nie PERAMAH sngat2...(kalau kat sekolah dulu,semua orang dia tegur..hehe)
  • Seorang yang x pernah lokek dengan SENYUMAN dia yang manis tuuuu..hehe
  • Kitorang sebagai membe2 dia pun happy taw dengan dia..sebab KELEMBUTAN dia..semua orang cair..hehe,xjadi nk marah..
  • Bukan seorang yang pemarah tetapi sangat2 PENYABAR..
  • Ape pun orang buat kat dia,dia tetap terima tau..punya BAIK kan..
  • Seorang yang jarang MARAH,tp kalau marah...singa betina pun kalah..haha..(err,jgn ganggu mase stady dia..mgamuk nanti..hehe)
  • Kitorang rapat since FORM 1..hehe..time mula2 nk knal,malu2..hehe
  • Paling special...SINGLE lagi nie...haha..x ada siapa dapat curi hati dia tau..haha..(cpt2 dptkan borang permohonan dari aku untuk tackle dia..haha)


hah..tu lar serba sikit..err,tapi macam banyak jek kan..haha..ada banyak lagi cerita pasal dia nie..xabis cerita tau..haha..tahun ni genap lah umur kawan aku nie..18 TAHUN..eh.tua da dia nie..da boleh kawin da kot..haha...cepat pergi masuk minang dia..haha

dia nie merupakan PENDENGAR aku yang paling setia..cerita senang susah aku,gembira duka aku..macam2 cerita lah yang aku rasa aku nak cerita dia akan dengar..sekali pun dia x pernah mengeluh..then,dia selalu bagi aku kata2 perangsang,nasihat..macam2 lagi lar..segala cerita kitorang kongsi bersama..hehe...alamak nk toucing pulak..hehe..tp aku sangat2 bangga dapat kenal dengan dia..hah,bagi sape2 yang rasa nk sakitkan hati dia,try lar buat,kalau nk rase karate aku..haha




ok..nie wish aku untuk besday dia tahun nie..firstly,ucapan terima kasih yang x terhingga sebab sudi jadi kawan aku..terima kasih untuk segala yang pernah kau buat kat aku..aku jugak mintak maaf andai ada salah dan silap aku yang buat kau terasa,kecik hati..sorry k..ok lar..semoga PANJANG UMUR,di murah kan REZEKI,di permudah kan segala URUSAN,.selamat MAJU JAYA,semoga BERJAYA dalam apa2 bidang yang kau ceburi..jadi DOKTOR yang baik..(ayat mengampu cikit mane tau dapat ubat free nanti..haha)..semoga BAHAGIA di smping keluarga dan insan tersayang...jangan LUPA kat aku tau..sayang sangat kat ko kawan..hehe..semoga PERSAHABATAN kita akan kekal sampai bila2 ok..
GUD LUCK & ALL THE BEST FOR U..


and my bestfriend is..YOU...


thanz a lot...


hehe..nie awak dan saya la kire nye ye...hehe

kawan sampai bila2...tgk gbar bawah nie..comey kan..macam kitorang..haha


 bestfrens for ever...
fatin_syeera

urm..cukup lar untuk entry kali nie ye..hehe..sebenarnya nak taip semlam tapi x sempat pulak..ari nie pun boleh lar ye...apy belated besday friend!!..thanz sudi bace..daa~~



sweet 18..hehe







Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...