Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
 
hye blog!!.haha..lame da x tlis pape kat blog aku nie kan..orang yg jenguk blog aku nie lame2 bosan..silap2 x ad pun sape2 yang sudi singgah..haha pdan muka aku..hehe..ary nie aku rase mcm nk cerita pasal holiday aku yang x seberapa..haha..ni jugak fist time aku pg tnpe mummy n daddy i..haha.. hari tu aku saje menggatal ikut pakcik aku yang duduk kl blik..hehe saje an cuti2 bkan wat ape pun..hehe..padahal lari dr jge adik2 kat rumah tu..hahaha..tu la ramai sngat adik kan..bmula lar episod perjalanan aku kat sinie,,alar sbnrnyer x pg mane pun cme jalan2 tmpat besa..korang pun pernah pg kot tmpat2 nie..nie aku msukkan gmbr2 yg aku ambik dr internet je..hehe..
 
hah ni lar shopping cmplex yg aku pg..tgah sale skarag nie..bleh tahan murah lar..tapi aku x beli ape2 just cuci2 mate je..bkn pe xad sape yg sudi blanje..haha..yek ur name shopping kn mane cukup duit sikit..huhu
 
 
next,aku pg sini lar..ckup lar kot signboard jalan je..bkn pe korang yg pernah pg pun bleh tgk kan penye crowded org kat sini..dgan kdai2 lagi yg bnyak...boleh rambang mata nak pilih yang mane..kat sini sume barang yag kita nak boleh dikatakan ada lar..pling bnyak baju ngan tudung..tp mase aku pg sini rasa mcm melancong kat pakistan..haha..korang tahu knp??..kbnyakkan yang jual dakt sini semua orang pakistan..huhu hah tengok bawah nie bape bnyak tudung ada..


 


Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

1 comment:

Syeera said...

post atas ni ada lagi..so akan bersambung lar ye..xtaw lar pe prblem xbleh nk publish sume..hehe..btw thanz sb bace..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...