Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Blog baru..!

Blog baru..!

Hye blog baru..haha...akhirnya tercpai gak impian aku nak ada blog...orang len da lame da ada blog aku je yg lambt skit...:(..tp xpe lar...biar lambat asal selamat...haha...tgk kn sekarang da selamat siap da kan..tema blog aku...aku pilih warna oren...knape oren ek???aku xminat pun sbnarnyer warna nie...sb aku peminat hijau yang piling tegar...hahaha..x tahu la ek..ttiba rase oren cntik plak...so buat masa nie warne oren dulu lar ye...huhu...still baru lagi dalam dunia blogging nie...so hope jase baik kwan2 sume tok share lar ilmu ckit2 ea...sy budak baru blajar..kalo salah tolong tunjukkan..hehe..insyaallah kalo ada masa aku akn slalu lar update blog aku nie...hpe jgak korang sudi lar singgah tok bce entry2 aku yang terbaru..kte story mory lar kan..dan jadilah orang yang trawal follow my blog!!!...hehe...jasa baik kornag amat aku hargai...hehe...ok lak cukup smpai sni...nti tgk lar lagi ea story2 aku yang baru...daa...~...
Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...