Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel LINK Wan Hazel fromspring
Get This.
Home » » Background baru..!

Background baru..!

 
hah..tadaaaa...lawa x blog baru saya..haha..kali nie sy buat warne purple pink pulak..yela kalau tengok background yang same jew bosan lar pulak kan..tuan punyer blog sendiri nak bace pon jemu..hehe..entry kali nie xada nak cerita ape pon saje promote blog..haha.. urm..kalo nak ikut kan hari2 yang berlalu mase nie xad ape2 aktiviti pun yang aku buat..di tambah pula dengan musim tengkujuh sekarang nie hujan je boleh dikatakan setiap mase,maka aku pun menghabiskan mase di rumah je..makan+tidow perkara wajib lar kan dilakukan setiap hari...hehe..tp jgn ingat bnda lain aku tak buat pulak..eh..rumah ttap dalam keadaan bersih,pinggan mgkuk sume..hehe..sekarang nie aku tngah pikir ape aku nak buat ek..xkan lar aku nak tunggu jew buah blueberry aku tu brbuah..memang sampai kesudah xkan berbuah langsung..haha..ylar xad matahari sikit pun mcm mane nk membesar??tumbuhan mmerlukan matahari pew nak tumbuh..hahaha..aii..pening2..nk wat ape yew??urmmm..tp x pew lar.mungkin ada rasenyer rezki tuu..huhu..ok lar..disebabkan cuaca yg sjuk nie..mate aku pun makin lame mkin layu nk pejam jek..hehe..lepas nie nak terus naik flight ke dreamland!!haha..btw..thanz sbab sudi bace entry aku kali nie..ad mase nti aku post entry baru k..err lagak nyer mcm bz sngat jek..hahaha..ok lar..gudnite sume!!..:)
 

Terima Kasih,Jangan Lupe Komen

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...